MÄKLARE & REAL ESTATE

BOSTAD & FASTIGHET

Bostadsfoto

Vi erbjuder bostadsfotografering för mäklare, företag och privatpersoner. Då vi sammarbetar med mäklare förstår vi vikten av att skapa visuellt tilltalande bilder som lockar potentiella köpare. Vi redigerar bilderna i lightroom & photoshop för att effektivt justera färger, kontraster och belysning och säkerställer att dina bostadsbilder ser fantastiska ut och fångar intresset hos blivande köpare/ hyresgäster. Vi mäter och ritar även planritningar om så önskas.

Varför och till vad används bostadsfoto?

  1. Marknadsföring och Försäljning: Kvalitativa bilder av fastigheter är centrala för att skapa attraktiva och övertygande fastighetsannonser. Detta är särskilt viktigt i en digital era där många köpare börjar sin sökning online.
  2. Visuell Representation: Fastighetsfotografi är avsedd att ge en realistisk och samtidigt fördelaktig bild av en fastighet, vilket hjälper potentiella köpare eller hyresgäster att föreställa sig själva i utrymmet.

Våra tekniker och Strategier

Att fota bostäder är väldigt kul och givande, men det kan också vara utmanande. Nedan beskrivs olika strategier vi använder för att tackla dessa utmaningar och alltid leverera bra foton enligt önskemål.
  • Breda Vinklar: För att visa rum och utrymmen i sin helhet, använder vi ofta vidvinkelobjektiv. Detta ger en mer omfattande vy och hjälper till att förmedla en känsla av rymd.
  • Naturligt Ljus: Användning av naturligt ljus är avgörande för att skapa ljusa och inbjudande bilder.
  • Staging: Att iscensätta rum kan förbättra deras estetiska appell. Det innebär att ordna möbler och dekor på ett sätt som framhäver rummets bästa egenskaper.
  • Post-Produktion: Vi använder bildbearbetning och redigering för att förbättra foton, korrigera färger och ljus, och ibland ta bort oönskade element.
Fastighetsfotografi är mer än bara att ta bilder av byggnader: det är en konstform som kombinerar teknisk skicklighet med en estetisk känsla för att framhäva fastigheters unika egenskaper på ett verklighetsförankrat och vackert sätt.